COLOR SYSTEMS CLUB

програма за лоялни клиенти на Колор Системс ЕООД

За кого е предназначена програмата Color Systems Club за лоялни клиенти на Колор Системс ЕООД?
Програмата Color Systems Club на Колор Системс ЕООД е предназначена за редовните клиенти на фирмата и има за цел да им даде възможност да получават специални търговски отстъпки, които се определят на базата на покупателната им активност.

Кой може да участва в програмата Color Systems Club на Колор Системс ЕООД
В програмата Color Systems Club на Колор Системс ЕООД може да участва всяко физическо или юридическо лице /фирма/. Включването в програмата Color Systems Club не изисква никакво усилие и е абсолютно безплатно. Необходимо е единствено да заявите желанието си за получаване на клиентска карта по програмата Color Systems Club на касата в магазините ни, както и да са изпълнени условията за нейното издаване. При получаване на клиентската карта се попълва кратък формуляр с Вашите контактни данни, които ще ни помогнат да Ви изпращаме специални промоционални оферти и информация за нови и интересни продукти.
Клиентската карта по програмата Color Systems Club не е поименна. Тя може да се използва както от Вас, така и от членовете на Вашето семейство или да я предоставите временно на Ваш приятел.
Клиентската карта по програмата Color Systems Club има срок на валидност, обозначен в долния десен ъгъл на картата.

Как работи програмата Color Systems Club на Колор Системс ЕООД
Представете Вашата клиентска карта по програмата за лоялни клиенти Color Systems Club преди заплащането на всяка покупка в магазините ни. Така сметката Ви ще бъде намалена с посочената на картата отстъпка.

Условия за издаване на карта Color Systems Club
При първоначална покупка над 500лв. с ДДС, всеки клиент има право, при негово желание, да получи карта Color Systems Club, след като попълни регистрационния талон. Потребителската карта Color Systems Club дава право на притежателя и да получава търговска отстъпка, маркирана в горния десен ъгъл на картата, за всяка негова бъдеща покупка.
Забележка: Търговските отстъпки по програмата Color Systems Club не важат за стоките, които са вече намалени или по време на определени фирмени промоции. Търговските отстъпки по програмата Color Systems Club не важат за услугите, предлагани от фирмата.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За всякакви въпроси и запитвания, моля свържете се с нас

Нашият екип от професионалисти ще Ви предложи най-доброто и изгодно решение за Вас.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС