КОЛОР СИСТЕМС БЪЛГАРИЯ ЕООД e динамично развиваща се търговска организация, с основна дейност – внос, дистрибуция, търговия и изпълнение на декоративни бои и мазилки.  Фирмата е създадена през 2000 година с ясната цел да предлага на своите клиенти висококачествени бои за стени, дърво, метал, лакове и консерванти за дърво и бояджийски инструменти.

Благодарение на своя професионален подход и постоянство, Колор Системс България ЕООД успешно представя и налага на българския пазар търговските марки JOHNSTONE’S® /Великобритания/, RELIUS® /Германия/,ER-LAC® /Гърция/,  SPIVER® /Италия/, UCIC® /Италия/,  PAVAN®/Италия/, MARMORINO TOOLS® /Италия/, BOLDRINI® /Италия/, BULOVA® /Италия/, ANI S.p.A.® /Италия/ и др.

Дейността на Колор Системс България ЕООД обединява три взаимно допълващи се направления:

 • Декоративни мазилки
 • Бои, лакове и специални покрития.
 • Инструменти и машини за боядисване

Направление Декоративни мазилки разработва пазара на интериорни декоративни мазилки в България. Колор Системс ЕООД предлага на своите клиенти оригинални италиански декоративни мазилки и осигурява тяхното професионално изпълнение, като по този начин се гарантира желания краен резултат.

Направление Бои, лакове и специални покрития се занимава с внос и търговия на едро и дребно с различни видове бои на водещи европейски производители. Основната цел на тази дейност е да се предлагат на български пазар съвременните решения в областта на боите и декоративните покрития.

Направление Инструменти и машини за боядисване се занимава с внос и дистрибуция на висококачествени инструменти за нанасяне на всички видове декоративни мазилки, а също така и най-висок клас инструменти /бояджийски валяци, четки и др./, машини и оборудване за нанасяне на всички видове бои.

Колор Системс България ЕООД доставя висококачествени продукти, съобразени с изискванията и очакванията на българския клиент. За прецизна работа на своите изпълнители и клиенти, ние осигуряваме професионални бояджийски и декораторски инструменти.
Колор Системс България ЕООД разполага с два магазини-офиси в гр. София и дистрибутори в страната.

Колор Системс България ЕООД успешно предлага следните търговски марки и продукти:

 • JOHNSTONE’S® /Великобритания/- бои за стени, лакове, алкидни и акрилни бои за дърво и метал. JOHNSTONE’S® е производител на професионални бои N1 във Великобритания; Съвременна система за тониране на продуктите на фирмата Johnstone’s 16K съобразена с последните стандарти за екологичност и безвредност;

 • RELIUS® /Германия/- бои за стени, синтетични и акрилни лакове и консерванти за дърво със специални наночастици за оптимална UV защита ,акрилни бои за дърво и метал.  Фирмата производител се отличава с разработването на съвременни продукти, използвайки най-модерни технологии и суровини. Основно внимание се отделя на безвредността и екологичността на всички продукти. Система за тониране Relius Living Colours;

 • SPIVER® /Италия/- италиански традиционни и модерни интериорни декоративни бои и мазилки. Производството на фирмата се намира на красивия средиземноморски остров Сицилия. В състава на продуктите се използват 100% естествени суровини и материали. Производителят се отличава с изключително успешна развойна дейност и високо качество на производствените процеси. Фирмата произвежда, може би, най-приятните за работа декоративни бои и мазилки с гарантиран краен резултат.

 • UCIC® /Италия/ – интериорни декоративни бои и мазилки. Фирмата е специализирана в производството на металически универсални акрилни бои и професионални бои за стени.

 • ER-LAC® /Гърция/ – висококачествени емулсионни, акрилни, алкидни бои за стени, дърво, метал и др. Полиуретанови бои и лакове за професионална употреба в мебелната индустрия. Фирмата производител е водеща сила в гръцката химическа индустрия и се отличава с голяма номенклатура от продукти.  

 • PAVAN®/Италия/, BOLDRINI /Италия/- професионални ръчни инструменти за боядисване и изпълнение на декоративни мазилки. Предприятията притежават действаща модерна система за качество, гарантираща класата на предлаганите от тях инструменти.

 • ANI S.p.A.® /Италия/ – бояджийски пистолети и резервни части;

 • VITRULAN® /Германия/, VERTEX® /Полша/- стъклотапети;

Колор Системс България ЕООД предлага следните услуги:

 • Професионално изпълнение на декоративни бои и мазилки,

 • Професионално изпълнение на довършителни строителни дейности,

 • Консултиране на довършителни строителни дейности,

 • Дизайн,

 • Мениджмънт на довършителни строителни дейности и проекти и др.

Колор Системс България ЕООД осигурява бързо и професионално обслужване на своите клиенти, съобразено с индивидуалните изисквания и потребности на всеки един от тях.