Червена експлозия
Червеното е живот

Червеното е наистина горещо, а червените цветове на настоящето и бъдещето са обагрени със синкави нюанси, за да се превърнат в лилаво-виолетови страсти. Тези цветове създават усещане за дълбочина на сетивните възприятия и стихийна мъдрост.
Червеното си отива с всичко!
Червеното възбужда апетита в кухнята. Както се казва в много рецепти, трябва да знаеш колко да сложиш. Някои дори смятат, че червеното влияе и на вкусовите възприятия на твоите гости. Така също , в трапезарията червеното подканва за активно общуване и предразполага към кулинарни изкушения.     Поставено във всекидневната, червения цвят предразполага към чувственост.
Червените цветове притежават толкова много енергия, че могат да предизвикат безсъние. Не се препоръчват за детски стаи.

 

Зелени пространства

Скоро ще се наслаждаваш на зелените тонове навсякъде около себе си. Зеленото е богата комбинация от жълти, каки и тревисто зелени нюанси.

Приятелско зелено
Зеленият цвят, най-много от всички, действа успокоително на човешкото око. Създаден от синьо и жълто /студен и топъл цвят/ зеленото установява чувство на рабновесие. Зеленият цвят пресъздава природата и провокира консенсус. И независимо от своето разнообразие, зелените нюанси се обединяват около своята свежест и хармония.
Лимоновото зелено в кухнята създава приятна атмосфера и добавя наслада по време на хранене. В спалнята, тревистото зелено насърчава добрите сънища, а във всекидневната,каки нюансът е винаги добре дошъл.

 

Жълто
Пусни слънчевите лъчи вътре

Темпераментно и неустоимо жълто установява чувство на увереност. Жълтото разпръсква щастие, за да създаваш чувство за виталност, движение и живот.

От офиса до кухнята, от трапезарията до коридора жълтият цвят е добре дошъл. В тъмните помещения жълтото изглежда загадъчно, в големи – внася топлина, а в светли – засилва усещането за светлина.