Перлена пясъчна мазилка  Перлена пясъчна мазилка  Перлена пясъчна мазилка

Перлена, пясъчна мазилка

Италианската интериорна декоративна боя  придава текстура и дълбочина на помещението. Голямото цветово разнообразие, над 245 цвята, леко релефната повърхност на покритието, съчетана със зърнестата структура на пясъка, създава уникален привличащ ефект, който може да се използва за приличане на вниманието върху определени зони като акцентни стени или архитектурни детайли.

2 бази – сребърна и златна. Допълнителен перлен ефект се създава от струпването и обръщането на песъчинките. Може да се положи по различни начини, така визията й се променя тотално. Пясъчната, перлена мазилка  е подходяща както за фон на страхотните ви мебели, така и за красив и елегантен акцент в интериора на домът, офисът или магазинът.

Интересен факт е, че  към това текстурирано пясъчно покритие могат да бъдат добавени и кристали за разкош, които допринасят за още по – стилното и елегантно усещане.

Тази декоративна перлена боя  с пясъчен ефект се нанася с четка, което я прави предпочитан избор както за професионалисти, така и за любители на ‚‘‘ Направи си сам проекти ‘’Пясъчната перлена декоративна  мазилка се вписва в почти всеки бюджет, допълва красиво съществуващият декор и добавя стойност към цената на дома за години напред.

Перлена пясъчна мазилка

В допълнение към своите естетически предимства, пясъчната перлена мазилка е също така много издръжлива и дълготрайна.

Положена правилно тя издържа на износване много по – добре от традиционната боя или тапети, което я прави чудесен вариант за зони с голям трафик като коридори и детски стаи