Новини

07.08.2015

BIG WIPES - Уникалните кърпи за почистване на ръце и всякакви повърхности вече и в България, представени от Color Systems Ltd!

Признати за N1 продукти в своя клас, BIG WIPES са използвани ежедневно от милиони хора по света. Създадени са ясната цел да запазят и поддържат ръцете Ви и всякакви други повърхности безупречно чисти.

Очаквайте скоро повече информaция в новия ни специализиран сайт www.bigwipes.eu

Може да се запознаете с уникалните възможности на BIG WIPES  и тяхното приложение в YOUTUBE.

2012 Colour trends

Признати за N1 продукт

 

 

www.bigwipes.eu 

 

 

 

27.02.2013

Промоция на сатениран латекс Johnstone's Vinyl Soft Sheen

2012 Colour trends

През пролетните месеци "Колор Системс" ЕООД предлага на своите клиенти и партньори висококачествената сатенирана боя Vinyl Soft Sheen на преференциална цена с отстъпка 25%. Боята се отличава с покривност, приятен и естетичен сатенен блясък и изключителна устойчивост на миене. Боята се предлага в удобни разфасовки от 1л., 2.5л. и 5л.
Срок на промоцията: 01.03.2013 - 31.03.2013

Не пропускайте възможността да получите отлично качество на промоционална цена!

 

04.04.2012

Модерните интериорни цветове за 2012

2012 Colour trends

"Колор Системс" ЕООД представя на своите клиенти актуалните за сезон пролет - лято 2012 интериорни цветове. Колекцията е подбрана с помощта на професионални дизайнери от партньорите ни NCS - Швеция. Всички предложени цветове могат да се намерят в различните продукти на производителите, които предлагаме - ER-LAC и JOHNSTONE'S. В магазините ни ще получите и допълнителна помощ за избор на интериорни цветове, за да постигнете оптимални резултати.
Разгледайте специалното издание на брошура Color Systems Ltd. TREND 2012!

 

05.01.2012

Промоционални цени за боядисване до 15.02.2012

Opening soon

"Колор Системс" предлага професионално боядисване на невероятно ниски цени, както следва - 2.50лв./кв.м. боядисване в бяло, 3.00лв./кв.м. боядисване в цвят. Цените са без ДДС. Точна оферта по промоцията за боядисване се изготвя след оглед на обекта. Бояджийските бригади работят единствено с продукти на производителите ER-LAC и JOHNSTONE'S, закупени от фирмените ни магазини. За допълнителни въпроси и заявки за оглед може да позвъните на фирмения ни телефон: 02 986 41 58. Лице за контакт - инж. Петър Иванов.
ЗАЯВЕТЕ ПЪРВОКЛАСНО БОЯДИСВАНЕ ОТ НАС НА ДОСТЪПНИ ЦЕНИ ЗА ВАС!

31.01.2011

Актуални цветове и тенденции за 2011-2012

Johnstone's products

В свят на неограничен избор, където всичко изглежда възможно, ние се зареждаме и вдъхновяваме от една по-проста реалност, изпълнена с топлина, очарование, разбирателство и хуманност. Всеки от нас търси, съзнателно или не, един спокоен и опростен начин на живот. Цветовете на 2011-2012 са заредени с дух на оптимизъм, свобода, очарование и изненада. Виж повече...

 

 

01.12.2010

"Колор Системс" ЕООД е новият представител на ER-LAC в България

Johnstone's products

Познатата и предпочитана марка продукти ER-LAC влезе закономерно в портфолиото на Колор Системс ЕООД. Фирмата има идеята да промени изцяло начина на работа с дистрибуторите и корпоративните клиенти на марката като предложи една по-отворена и всеобхватна политика на обслужване. Продуктите с марка ER-LAC са с традиции на българския пазар от повече от 15 години. Те се отличават с безупречно качество и грижа за околната среда и човека.

 

19.11.2010

"Колор Системс" ЕООД даде ново име на своите магазини

Johnstone's products

Колор Системс кръсти двата си магазина в София MyPaint, за да могат настоящите и бъдещи клиенти на фирмата лесно да разпознават своя партньор в света на декоратиените бои и мазилки. MyPaint® е регистрирано търговско име на Колор Системс ЕООД, което ще се превърне в гаранция за правилен избор на качествени и модерни продукти и услуги. Магазини MyPaint имат собствен сайт mypaint.bg и телефон за връзка 088 MYPAINT.

 

06.10.2010

"Колор Системс" ЕООД с нов сайт и корпоративна идентичност

Johnstone's products

Колор Системс се развива с всяка изминала година, за да даде на своите клиенти най-доброто от европейския пазар на декоративни бои и мазилки. Сега фирмата се представя със своята нова корпоративна идентичност и модерен уеб сайт. По този начи всички наши настоящи и бъдещи клиенти ще могат да се запознават с новостите в декоративните бои и мазилки.

Начало